Anmälan till Bollkul barn födda 2020
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb

Bli medlem i Skiljebo Sportklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Skiljebo SK

Skiljebo SK är en Västmanlands största barn och ungdomsföreningar. I Skiljebo SK har vi innebandy och fotboll. Vår verksamhet omfattar ca 1 300 aktiva barn och ungdomar, varav 450 är tjejer och 850 är killar. Därtill drygt ca 260 ideella ledare.  

 

"Vårt mål att göra framtiden ROLIGARE och ge barn och ungdomar minnen för livet och genom en AKTIVARE fritid skapar vi en kamratskap som starkt bidrar till en TRYGGARE uppväxt och där ungdomar trivs och tar ansvar"

Vi välkomnar barn födda 2019 till Skiljebo SK i vår!
2024-03-26 16:27

2024 kommer vi att starta igång verksamheten i början av maj där träning 1 gång i veckan pågår där lek, rörelse och fotboll är fokus.

Innan verksamheten kan komma igång är det ett föräldramöte/uppstartsmöte!

Under föräldramötet kommer klubben och ge information om klubbens verksamhet och vad som krävs för att verksamheten ska komma igång. Barn som har föräldrar som kan tänka sig vara ledare ( föreningen har idag närmare 311 st ideella ledare i föreningen) prioriteras då det är en förutsättning för att verksamheten ska komma igång. Om du kan tänka dig vara ledare, skriv det i mailet.

Tisdagen den 11 april kl. 17.30 till 19.00 kommer det hållas föräldramöte för föräldrar till pojkar födda 2019 och mellan 19.30 till 21.00 kommer det hållas föräldramöte för föräldrar för tjejer födda 2019 inför säsongen 2024 på Skiljebo SK:s kansli på Hamre. (ni som har anmält ert barns intresse och börja kommer få ett mail som påminnelse).

Om man är intresserad av att vara med i Skiljebo SK:s grupp/lag för flickor eller pojkar födda 2018 ska man maila namn på sitt barn samt personnummer till: lars.kjellstrand@skiljebosk.nu och glöm inte heller om du som förälder kan tänka dig vara ledare och skriva det. En förutsättning för att verksamheten ska komma igång är att få ledare och dessa hämtas från föräldrargruppen. Det behövs inga fotbollskunskaper eller annan utbildning för att vara ledare, detta får man hjälp av Skiljebo SK med både med intern utbildning och sedemera tränarkurser som föreningen bekostar. Föreningen ser gärna att fler kvinnliga föräldrar ansluter som ledare då könsfördelningen på ledarsidan idag är väldigt övervägande killar.

"Vårt mål att göra framtiden ROLIGARE och ge barn och ungdomar minnen för livet och genom en AKTIVARE fritid skapar vi en kamratskap som starkt bidrar till en TRYGGARE uppväxt och där ungdomar trivs och tar ansvar"

Med närmare 1350 aktiva barn och ungdomar och 311 idella ledare är vi god väg mot våra mål men vi siktar självklart på att ännu fler barn och ungdomar och vuxna ska engagera sig i Skiljebo SK och vara en del i resan mot våra mål.

Forzza SSK

Funktionärsanmälan ArosCupen 2024
2024-03-24 09:24

Välkommen att anmäla dig som funktionär under ArosCupen 14-17 juni

 

ArosCupen är en av Sveriges största fotbollsturneringar för barn- och ungdomar och spelas årligen i juni. Varje år deltar ca 600 lag och ca 10.000 ungdomar och ledare från hela Sverige och andra länder. Utöver spelare och ledare, tillkommer alla lagsupportrar/föräldrar och funktionärer som finns runt turneringen.

Många av dem funktionärer som vi rekryterat, återkommer år efter år, vilket vi ser som ett bevis på att fotbollsturneringen inspirerar, är rolig och skapar betydelsefulla erfarenheter. Vi tänker fortsätta att vara en bra och utvecklande fotbollsturnering och då krävs engagerade och duktiga funktionärer i alla åldrar.
ArosCupen anställer årligen många tillfälliga funktionärer för olika uppdrag under turneringsdagarna. Välkommen med din intresseanmälan till 2024 års turnering via detta webformulär! Turneringen spelas 14-17 juni.

 

Till information och anmälan

Jag stödjer Skiljebo Sportklubb. Gör det du också!
2024-03-22 14:00

Genom Gräsroten delar Svenska Spel-koncernen ut 50 miljoner till ungdomsidrotten varje år. Självklart är det gratis. Du kan hjälpa till så att Skiljebo Sportklubb får en del av potten genom att klicka på länken: 

 

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/11959-skiljebo-sk" target=

Verksamhetsberättelse 2023
2024-03-21 10:39

Föreningens verksamhetsberättelse för 2023 och som ligger som underlag för årsmötet den 27 mars kl. 18.30 där vi hälsar alla medlemmar välkomna. 

 

I bifogad  länk hittar ni föreningens verksamhetsberättelse.

 

Verksamhetsberättelse 2023

Välkommen på Skiljebo SK Årsmöte den 27 mars
2024-03-20 11:15
 
DAGORDNING SKILJEBO SK 79:e ÅRSMÖTE 2024-03-27 Kl. 18:30.
 
§ 1 Mötets Öppnande.
 
§ 2 Fastställande av röstlängd för mötet
 
§ 3 Frågan om mötet har utlyst på rätt sätt
 
§ 4 Fastställande av dagordning
 
§ 5 Val av mötesordförande samt mötes sekreterare
 
§ 6 Val av 2 st. protokolljusterare och rösträknare
 
§ 7 Genomgång av Verksamhetsberättelse samt Balans och Resultaträkning för senaste verksamhetsåret 2023.
 
§ 8 Revisors berättelse
 
§ 9 Fråga om huvudstyrelsens ansvarsfrihet för den tid revisionen avser
 
§ 10 Fastställande av medlemsavgift
 
§ 11 Fastställande av verksamhetsplan och budget för det kommande verksamhets-/räkenskapsår
 
§ 12 Behandling av styrelsens förslag och i rätt tid inkomna motioner/skrivelser
 
§ 13 Val av huvudstyrelse
Ordförande1 år
Ordinarie ledamot 2 st.2 år
Suppleant 1.1 år
Suppleant 2.1 år
 
§ 14 Val av revisorer 2 st.         1 år
Val av revisorsuppleant 1 st.1 år
 
§ 15 Val av valberedning
Ledamot i styrelsen med ett år kvar 1 år som ordförande, samt representant från de tre sektionerna, utses av 
       respektive sektion. möjlighet att välja 2 st.från årsmötet som del av valberedning 1 år
 
§ 16 Val av övriga sektioner alla på 1 år
a) Seniorsektion, Ordförande och ledamöter
b) Innebandysektionen, ordförande och ledamöter
c) Ungdomssektion, Ordförande och ledamöter
 
§ 17 Övriga frågor, Gratulation, Avtackning
 
§ 18 Mötets avslutande
 
Välkomna till Skiljebo SK Årsmöte den 27 mars kl.18:30 på Hamre IP kansli.
 
Varmt Välkomna! 
 
/Styrelse Skiljebo SK

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Följ oss
Våra samarbetspartners