SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
SSK P 16 gul innebandy

Poolspelsfesten ”Grande Finale” 21 april
2024-03-05 15:39

Hej! 

Den 21 april är det dags för Västerås Innebandyförbunds stora poolspelsfest. För att veta hur många lag vi ska anmäla, vill vi att ni senast den 12 mars svarar på kallelsen till poolspelet. 

Västerås Innebandyförbunds egna ord om Poolspelsfesten ”Grande Finale”:

 

Vi har bokat in Mälarenergi Arena i Västerås för en "grande finale" för våra yngre innebandyspelare. Vi hoppas att detta arrangemang ska vara till belåtenhet och att det är ett arrangemang man vill komma tillbaka till under sina poolspelsår.

2022 var det första året vi arrangerade denna poolspelsfest med över 750 spelare och en massa härliga ledare samt en massa publik på läktaren.
  
Vi önskar att vi alla hjälps åt med att ro arrangemanget i hamn så att spelare/ledare får en bra dag. Vi kommer till arenan med ett glatt humör. Det är tillåtet att heja hur mycket man vill. Det är gratis att vara vänlig. Det är otroligt viktigt att alla är positiva och att vi hejar på alla spelare/ledare & domare.

”Det är roligare att ha roligt”

 

Matchtider kommer att vara 2x8 minuter per match och målsättningen är att kunna erbjuda alla lag minst tre (3) matcher. Poolspelsmedalj delas ut efter sista matchen.

2024-01-12 11:54
Skiljebo SK har inlett ett samarbete med RC
2024-01-04 10:14

Det innebär att klubben har blivit utvald av Restaurangchansen och vara återförsäljare ( De vill dra ner på antalet återförsäljare i städer runt om i Sverige) av den mycket populära produkten som idag säljs i App-form.

RC-Appen är uppbyggd på att få pengar tillbaka, exempelvis finns det mycket ät 2 betala för 1 och till detta har företaget nu också butiker, nätbutiker och nöjen. 1-2 användningar av RC-Appen och man har pengarna tillbaka för det man betalt och då har man dessutom stöttat det enskilda laget ( om laget säljer) eller föreningen. Avansen på varje RC APP är 50 %.

LAG I SKILJEBO SK SOM FUNDERAR PÅ ATT SÄLJA DENNA PRODUKT ( det är många lag i Skiljebo SK som säljer denna produkt) FÖR ATT BYGGA UPP SIN LAGKASSA TILL SITT ENSKILDA LAG SKA I FORTSÄTTNINGEN TA KONTAKT DIREKT MED LARS KJELLSTRAND FÖR BESTÄLLNING. DET GÖR MAN PÅ: lars.kjellstrand@skiljebosk.nu

DET KOMMER INTE INNEBÄRA NÅGOT SOM LAG GÄLLANDE ATT BESTÄLLNINGEN OCH FÖRSÄLJNINGEN GÅR VIA KANSLIET UTAN VINSTEN KOMMER VARA DEN SAMMA FÖR VARJE ENSKILT LAG SOM TIDIGARE.

MEN GENOM ATT VI SAMORDNAR DETTA SÅ HAR RESTAURANGCHANSEN VALT OCH GÅ IN OCH VARA SPONSOR TILL FÖRENINGEN I FORTSÄTTNINGEN VILKET ÄR MYCKET GLÄDJANDE FÖR OSS ALLA I SKILJEBO SK.


Är man intresserad av och handla direkt av föreningen tar man kontakt med lars.kjellstrand@skiljebosk.nu och meddelar antal och så gör man upp en tid då man kan komma till kansliet för att betala och hämta upp Appen ( koden)

https://restaurangchansen.se/

 
Följ oss
Våra samarbetspartners