SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
F 19

Välkommen till flickor F 19 hemsida (födda 2019)
 
Information om uppstartsmötet igår 11/4
2024-04-13 13:12

Uppstartsmötet igår på kansliet för F 19 gruppens föräldrar gick bra. Alla fick en genomgång av hur Skiljebo SK ser ut som förening och vad man kan förvänta sig av Skiljebo SK och vad klubben förväntar sig av föräldrar, spelare och ledare. Gruppen har 7 stycken föräldrar som tackat "ja" till och vara tränare.

 

Tänk på att ledarna är föräldrar och är helt ideella och gör detta på sin fritid och efter bästa förmåga för att just ditt barn ska få möjlighet och spela fotboll.

 

Om du som förälder är på träningen och ser att du kan hjälpa till ( kan vara och samla bollar, hjälpa till och få på västarna på barnen eller samla upp eller lägga ut konor så gör gärna det i samklang med ledarna så de kan lägga sin fokus på träningen och alla barnen istället)

 

Lagets tränare kommer att få en introduktionsutbildning den 25 april på Hamre IP:s och i klubbhuset mellan 20:00-21:30 av Skiljebo SK.

 

Träningarna kommer starta söndagen den 5 maj kl.17.00-18.00 på Hamre IP:s 5-manna planer.

 

Glöm inte och svara på kallelsen till träningarna om ditt barn ska delta eller inte. Det kommer komma utskick till varje träning som ni föräldrar aktivt måste gå in och svara på. För ledarna är det otroligt bra och veta hur många man blir på träningarna utifrån sin planering man har. 

 

F 19  kommer att ha tillgång till 3 stycken 5 mot 5 planer ( H 16, 17 och H 18) och gruppen kommer att delas upp i mindre grupper. Mer information om detta kommer leda informera er om. Har ni önskemål om att ert barn vill vara med någon kompis får ni prata med ledarna och framföra era önskemål.

 

Om man är intresserad av och börja i SSK F 19 får man ta kontakt med lars.kjellstrand@skiljebosk.nu för att se om plats finns.

 

Alla föräldrar bör läsa och känna till Skiljebo Vill som är det styrdokument som Skiljebo SK utvecklat för ledare och övriga föräldrar samt ungdomar i föreningen. Skiljebo Vill är ett levande dokument som ska nå ut till samtliga ledare, spelare och deras familjer och även hållas tillgänglig för övriga. Dokumentet revideras en gång per år av ungdomssektionen. Klubben ansvarar för att dokumentet når ut till alla ledare i klubben genom att hålla Skiljebo
Vill tillgängligt på www.skiljebosk.nu under dokument, dela ut till nya ledare i klubben samt informera ledarna varje år på Kick in. Ledare i respektive lag ansvarar för att dokumentet sprids vidare till lagets spelare och föräldrar.

 
Att Skiljebo Vill accepteras av Dig som ledare, spelare eller förälder till spelare är en förutsättning för medlemskap i Skiljebo SK

 

 

Medlem och verksamhetsavgift kommer att faktureras från Skiljebo SK och kostnaden för att deltaga är 1150 kr. Då ingår fotbollsträningar, försäkring, T-shirt, shorts och strumpor.

 

Man får prova 3 gånger innan man bestämmer sig.

 

OBS! Faktura kommer mailas ut men observera att förfallodatum är i slutet på maj så betala inget innan ni vet att ert barn tycker fotboll är roligt och kommer fortsätta. Vid inbetald medlem och verksamhetsavgift kommer barnen erhålla shorts, strumpor och SSK T-shirt vid träning som ledarna till laget kommer dela ut. ( kontakta inte kansliet om detta, ledarna till lagen kommer kansliet höra av sig till och informera om när spelare betalt och dessa kommer då att få komma till kansliet och hämta ut grejerna, vi vill alltså inte ha några föräldrar springande på kansliet)

 

Forzza SSK

Uppstartsmöte F 19 den 11/4 kl.19.30 i SSK Klubbhus!
2024-04-06 11:54

Nu är det dags för uppstartsmöte för SSK F 19 den 11/4 kl.19:30 i Skiljebo SK klubbhus. Du som anmält intresse för ditt barn och börja är hjärtligt välkommen och deltaga. Mötet kommer pågå ca fram till 21.00.

Välkomna till Skiljebo SK flickor (födda 2019)
2024-01-08 13:44

Denna hemsida är för Skiljebo SK flickor födda 2019. 2024 kommer vi att starta igång verksamheten i början av maj där träning 1 gång i veckan pågår där lek, rörelse och fotboll är fokus.

Innan verksamheten kan komma igång är det ett föräldramöte.

Under föräldramötet kommer klubben och ge information om klubbens verksamhet och vad som krävs för att verksamheten ska komma igång. Barn som har föräldrar som kan tänka sig vara ledare ( föreningen har idag närmare 240 st ideella ledare i föreningen) prioriteras då det är en förutsättning för att verksamheten ska komma igång.

Torsdagen den 11 april kl. 19.30 till 21.00 kommer det hållas ett föräldramöte inför säsongen 2024 på Skiljebo SK:s kansli på Hamre. (ni som har anmält ert barns intresse och börja kommer få ett mail som påminnelse).

Om man är intresserad av att vara med i Skiljebo SK:s grupp/lag för flickor födda 2019 ska man gå in på intresseanmälan och fylla i sina uppgifter där. 

 

En förutsättning för att verksamheten ska komma igång är att få ledare och dessa hämtas från föräldragruppen. Det behövs inga fotbollskunskaper eller annan utbildning för att vara ledare, detta får man hjälp av Skiljebo SK med både med intern utbildning och sedermera tränarkurser som föreningen bekostar.

"Vårt mål att göra framtiden ROLIGARE och ge barn och ungdomar minnen för livet och genom en AKTIVARE fritid skapar vi en kamratskap som starkt bidrar till en TRYGGARE uppväxt och där ungdomar trivs och tar ansvar"

Med närmare 1200 aktiva barn och ungdomar och 240 ideella ledare är vi god väg mot våra mål men vi siktar självklart på att ännu fler barn och ungdomar och vuxna ska engagera sig i Skiljebo SK och vara en del i resan mot våra mål.

Forzza SSK

Kommande aktiviteter
Ledarmöte, Klubbhuset, 25/04 20:00
Träning, Hamre IP, 05/05 17:00
Träning, Hamre IP, 12/05 17:00
Träning, Hamre IP, 19/05 17:00
Träning, Hamre IP, 26/05 17:00
Träning, Hamre IP, 02/06 17:00
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Våra samarbetspartners