Anmälan till Bollkul barn födda 2020
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
SSK P 18/19 innebandy

Välkomna till Skiljebo SK hemsida för 2018/2019 innebandy!
2024-05-03 10:23

Skiljebo SK lyckades med något historiskt i föreningen hösten 2017. Nämligen att man starta igång innebandy i föreningen. Sedan 2017 har nya grupper bildats varje år och föregående säsong hade förening grupper/lag från barn födda 2009 till 2017 dvs. 8 innebandygrupper igång vilket är väldigt kul.

2024 kommer föreningen att fortsätta bygga på innebandyn och vil hälsar killar födda 2018 och 2019 välkomna.

Innan verksamheten kan komma igång är det ett föräldramöte.

Torsdagen den 19 september kl. 18.00 kommer det hållas ett föräldramöte inför säsongen 2024/2025 i  Skiljebo SK:s klubbhus på Hamre. (ni som har anmält ert barns intresse och börja kommer få ett mail som påminnelse).

Under föräldramötet kommer klubben och ge information om klubbens verksamhet och vad som krävs för att verksamheten ska komma igång. Barn har som har föräldrar som kan tänka sig vara ledare ( föreningen har idag närmare 248 st ideella ledare i föreningen) prioriteras då det är en förutsättning för att verksamheten ska komma igång. Om du kan tänka dig vara ledare, skriv det i mailet.

Om man är intresserad av att vara med i Skiljebo SK:s grupp/lag för killar födda 2018/2019 ska man maila namn på sitt barn till:

lars.kjellstrand@skiljebosk.nu

"Vårt mål att göra framtiden ROLIGARE och ge barn och ungdomar minnen för livet och genom en AKTIVARE fritid skapar vi en kamratskap som starkt bidrar till en TRYGGARE uppväxt och där ungdomar trivs och tar ansvar"

Med närmare 1200 aktiva barn och ungdomar och 248 idella ledare är vi god väg mot våra mål men vi siktar självklart på att ännu fler barn och ungdomar och vuxna ska engagera sig i Skiljebo SK och vara en del i resan mot våra mål.

Forzza SSK


Vad behövs för att spela innebandy?

Inomhusskor
Innebandyklubba
Innebandyglasögon
Vattenflaska
Träningskläder

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Våra samarbetspartners