SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
P 16 svart

Välkomna till hemsidan för SSK P-16 lag svart.

Kontaktperson: Lagledare Malin Slagbrand, 0739516210 malinslagbrand@outlook.com

Poolspel Hamre IP lördag 25/5
2024-05-20 14:19

Uppdatering: Nytt spelschema då Arboga Södra ej kommer, se bild. Lag gul ansluter med ett lag (SSK 5).

 

På lördag är det dags för hemma-poolspel på Hamre IP. Vi har fått äran att bjuda in Sala FF, Arboga Södra, Surahammars FK samt Ramnäs IF till oss för en dag med massa fotboll! Första matcherna börjar kl 9.00, och vi är klara framåt 14.00. Spelschemat ser ut enligt bild. Vi har bokat planerna H12-14 samt H16.

 

Lagen är indelade och kallelser till respektive lag har gått ut. Viktigt att bekräfta att ni kommer. Sena avhopp efter 23/5 meddelas respektive coach. Samling 45min innan första match vid spelplan för första match. Vi kommer spela totalt 4 matcher. Det är ett tight spelschema, så viktigt att vi håller tider, fyller på med energi mellan matcher så de är laddade till matchstart. Godis okej efter sista match.

 

Ansvarige lagföräldrar Camilla och Marielle ansvarar för att kiosk med grill kommer på plats. Schema för bemanning av kiosken har gått ut. Jätteviktigt att vi hjälps åt att bemanna kiosken å får den att funka då det är en stor källa till inkomst till laget. Det behövs fler som kan tänka sig att baka, stäm av med Camilla eller Marielle om du kan bidra med något hembakt!

 

Glöm inte att ta med både ordinare matchtröja samt den vita då vi säkert får tillfälle att spela i "bortastället".

 

/Malin, lagledare

Ny plan-karta 5-mannaplaner
2024-05-19 19:43
 
P16-SVARTs VÄRDEGRUNDER-24
2024-05-12 17:46

På träningen i veckan samlades vi i mindre grupper för att gemensamt diskutera hur vi ska vara emot varandra på och omkring fotbollsplanen. Alla hade något klokt att komma med och nu har vi ett gemensamt mål för att skapa en rolig miljö där ALLA ska känna sig trygga och ha roligt kring fotbollen! 

 

Vi kommer under säsongen att kontinuerligt pratar om dom här viktiga sakerna!  

 

Nu hoppas vi på en vidare fantastisk fotbollssäsong!

 

//Alexander Liljenström, med ALLA LEDARE!  

Dags för första uteträningen!
2024-05-06 16:35

I morgon är det äntligen dags för första riktiga uteträningen för säsongen. Gruppindelningen och plan enligt bild. Va på plats senast 5 minuter innan. Låna gärna bollar innan träningen, vid träningens start ska samtliga bollar vara inne i ett av målen vid planen.

 

Träning även torsdag denna veckan för de som vill och kan! Söndagsträningen utgår pga poolspel.

 

/Malin, lagledare

Poolspel Västmanlands fotbollförbund
2024-05-03 07:39

Under säsongen kommer vi att bli inbjuda till ett antal poolspel. De arrangeras av Västmanlands fotbollförbund tillsammans med intresserade värd-klubbar.

 

Planeringen är att det ska ligga poolspel vecka 19, 21, 23, 36 och 38. Matcherna spelas antingen lördag eller söndag, det är upp till värd-föreningen att planera. Förbundet kommer fördela ut alla anmälda lag, och sedan bjuder värd-föreningen in. Vi har anmält intresse att vara värd vecka 21 samt 38, och har anmält 4 lag.

 

Det ligger ute aktiviteter i kalendern för dessa poolspel, men vi vet först när inbjudan kommer ut vilken dag och vilka tider som gäller.

 

Först ut är inbjudan av Munktorp den 12/5 (2st lag). Det ska även komma en inbjudan från Romfartuna för den helgen, den har dock inte dykt upp än.

 

/Malin, lagledare

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Våra samarbetspartners