SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
P 16 svart

Välkomna till hemsidan för SSK P-16 lag svart.

Poolspel Önsta IP: Fratelli Fotbolls-skoj
2024-04-19 18:56

Lördag 27/4 har Gideonsbergs IF bjudit in oss till Poolspel på Önsta IP. Matcherna spelas i 3x10min. Vi har med 3 lag. Alla som anmält sig har fått kallelse till respektive lag. Där framgår matchtider, och tid för samling. Viktigt att ni läser informationen till kallelsen. Meddela sjukdom/sent avhopp direkt till din coach.

 

Bekräfta ditt deltagande genom att svara på kallelsen i Sportadmin-appen.

 

Kiosk kommer att finnas på plats med fika, och grillat.

 

För er som ännu inte fått matchtröja delas den ut i samband med inomhusträningen i Emaus den 25/4.

 

/Malin, lagledare

Utökade träningstider, och inför föräldramötet
2024-04-15 14:01

Vi kommer att utöka träningstiderna med torsdagar 17-18. Då vi insett att söndagsträningen i många fall kommer strykas pga matchspel så behövde vi lägga till ett tillfälle till under veckan.

 

Så vi kommer att träna tisdagar 18-19, torsdagar 17-18 samt söndagar 17-18. Mer info om upplägget fås på föräldramötet den 24/4.

 

På mötet kommer vi informera om säsongens alla aktiviteter. Om det är något speciellt ni vill ha svar på skicka det gärna till Malin (0739516210) så tar vi upp det på mötet.

 

/Malin, lagledare

Spelplaner Kvicksunds IP
2024-04-08 09:03

Här ser ni förteckningen av alla spelplaner på Kvicksunds IP.

Lag 1 spelar sin första match på plan Eskilstuna bilglas, samling vid kortsidan av planen mot kiosken.

Lag 2 spelar sin första match på plan Virtual lab, även där samling på kortsidan mot kiosken.

Lag 3 spelar sin första match på plan Odd Jennys Ice cream, samling på kortsidan av planen mot Handelsbanken-planen.

 

Info från arrangören:

 

Kvicksunds IP:

Ligger cirka 20 minuter utanför centrala Eskilstuna och man kan följa vägskyltar mot Västerås (vi kommer ju dock från Västerås-hållet..). Här har cupen sitt stora säte där sammandrag inom 5 mot 5 och 7 mot 7 kommer att spelas på gräsplaner. Vi rekommenderar att man parkerar vid Tegelvikens skola som ligger strax innan spelplanerna på adressen  Sundbyviksvägen 2 . Här brukar det bli väldigt mycket folk, så vi ber att ha överseende med de begränsade parkeringsmöjligheterna och följa funktionärernas instruktioner.

 

Kiosken kommer vara öppen med bl a grillade hamburgare samt andra gosaker.

 

Länk till karta:
https://maps.app.goo.gl/n4fTytXfHdxnS4Ak6

Uppdatera kallelsen vid förhinder
2024-04-06 16:35

Påminner om vikten att lämna återbud i Sportadmin-appen om ni får förhinder till träningar. Tanken är att ni ska kunna ändra ert svar på kallelsen fram till träningsstart. Ni går enkelt in på aktiviteten under Kalender i appen, och ändrar ert svar till Kommer ej. På dagens träning var det betydligt fler anmälda än som dök upp. Det underlättar planering av träningen om vi vet hur många som kommer helt enkelt.

 

OBS! Gäller det match/poolspel/cuper ska återbud meddelas till lagledare Malin, eller till respektive tränare för laget.

Vaktmästeri V19
2024-04-02 17:16

Hej, 

nu har jag skickat ut kallelser till alla som ska jobba under vecka 19 på Hamre IP, vissa av er har fått två pass, detta kommer jag hålla koll på så att det jämnar ut sig så gott det går under säsongen.

 

Du hittar ett dokument med schemat samt instruktioner här:

(Fungerar inte länken väljer du dokument i vår meny)

 

/Camilla och Marielle

 

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Våra samarbetspartners