SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb
P 18 Svart

Profilkläder
2024-04-18 12:14

Snart dags för säsongen att starta och många frågor har kommit in kring profilkläder.  

Så nu kommer lite info kring profilkläder för detta år.

 

Detta år kommer klubben inte stå för några profilkläder! Det man fick förra året var de som ingick för förra året och även detta år, därav dom större storlekarna som delades ut till alla. Önskar man overall (modell Spain) eller annat beställer man det på egen hand via Stadium Teamsales. Se nedan info från Thomas. Vid cuper/poolspel framöver är det svarta strumpor som gäller, SSK-strumpor går även bra att köpa på Stadium Erikslund.

 

”Hej!
Du går själv in och beställer på https://www.stadium.se/foreningar/1594175

OBS!! Du måste välja leverans till Stadium Erikslund.

Den kommer då hit utan tryck men jag håller koll och löser det. Du behöver inte hämta varor imellan leverans och tryck, det löser jag.

Tryck kostnad betalar du i kassan när du hämtar.

Lite omständligt men detta för att Skiljebo SK valt att trycka lokalt och inte använda vårat system fullt ut.

Det tar ca 1-1,5 vecka att få färdigt med leverans och tryck.

Mvh
Thomas Gustafsson
Stadium Team Sales”

 

Vill man ha något extra tryckt (namn, initialer) förutom standard med logga går det bra att maila till thomas.gustafsson@stadium.se, ange ordernummer och vad mer som ska tryckas.

Mvh Tränarstaben!

2024-04-04 11:28
Skiljebo SK har inlett ett samarbete med RC
2024-03-03 10:12

Det innebär att klubben har blivit utvald av Restaurangchansen och vara återförsäljare ( De vill dra ner på antalet återförsäljare i städer runt om i Sverige) av den mycket populära produkten som idag säljs i App-form.

RC-Appen är uppbyggd på att få pengar tillbaka, exempelvis finns det mycket ät 2 betala för 1 och till detta har företaget nu också butiker, nätbutiker och nöjen. 1-2 användningar av RC-Appen och man har pengarna tillbaka för det man betalt och då har man dessutom stöttat det enskilda laget ( om laget säljer) eller föreningen. Avansen på varje RC APP är 50 %.

LAG I SKILJEBO SK SOM FUNDERAR PÅ ATT SÄLJA DENNA PRODUKT ( det är många lag i Skiljebo SK som säljer denna produkt) FÖR ATT BYGGA UPP SIN LAGKASSA TILL SITT ENSKILDA LAG SKA I FORTSÄTTNINGEN TA KONTAKT DIREKT MED LARS KJELLSTRAND FÖR BESTÄLLNING. DET GÖR MAN PÅ: lars.kjellstrand@skiljebosk.nu

DET KOMMER INTE INNEBÄRA NÅGOT SOM LAG GÄLLANDE ATT BESTÄLLNINGEN OCH FÖRSÄLJNINGEN GÅR VIA KANSLIET UTAN VINSTEN KOMMER VARA DEN SAMMA FÖR VARJE ENSKILT LAG SOM TIDIGARE.

MEN GENOM ATT VI SAMORDNAR DETTA SÅ HAR RESTAURANGCHANSEN VALT OCH GÅ IN OCH VARA SPONSOR TILL FÖRENINGEN I FORTSÄTTNINGEN VILKET ÄR MYCKET GLÄDJANDE FÖR OSS ALLA I SKILJEBO SK.


Är man intresserad av och handla direkt av föreningen tar man kontakt med lars.kjellstrand@skiljebosk.nu och meddelar antal och så gör man upp en tid då man kan komma till kansliet för att betala och hämta upp Appen ( koden)

https://restaurangchansen.se/

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
Våra samarbetspartners