Anmälan till Bollkul barn födda 2020
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb

Bli medlem i Skiljebo Sportklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Skiljebo SK

Skiljebo SK är en Västmanlands största barn och ungdomsföreningar. I Skiljebo SK har vi innebandy och fotboll. Vår verksamhet omfattar ca 1 300 aktiva barn och ungdomar, varav 450 är tjejer och 850 är killar. Därtill drygt ca 260 ideella ledare.  

 

"Vårt mål att göra framtiden ROLIGARE och ge barn och ungdomar minnen för livet och genom en AKTIVARE fritid skapar vi en kamratskap som starkt bidrar till en TRYGGARE uppväxt och där ungdomar trivs och tar ansvar"

Bollkul till sommaren 2024 för barn födda 2020
2024-02-25 09:56

Bollkul är en allsidig träning där syftet är att skapa ett livslångt intresse för idrotten. Träningen sker en gång per vecka, den är lekfull, allsidig och byggs på barnens egna behov och förutsättningar. Lekar varvas med bollekar och annat skoj.

 

Vem får vara med?
Alla barn som är födda 2020 är välkomna. Vi blandar killar och tjejer i grupperna. 

 

Utrustning
kläder efter väder ( sportkläder som man röra sig bra i), behöver inte ha fotbollsskor, (vanliga gympa skor fungerar utmärkt)

 

Ledare till grupperna
Skiljebo SK tillhandhåller ledare till Bollkul men du som förälder ska vara kvar under hela aktiviteten och ansvarar för ditt barn.

 

Var
Verksamheten bedrivs på lördagar på förmiddagen på Hamre IP.  Vi har bokat två timmar för att kunna köra två tycken grupper om underlag finns.

 

En grupp kommer då att köra 09.30-10.30 och den andra gruppen 10.45-11.45  Totalt blir det 6 stycken tillfällen fram till sommaren ( börjar 4 maj och avslutar 8 juni)  och hösten startar 17 augusti och avsluta 28 september där också 6 tillfällen ( inge bollkul den 31 augusti pga. fotbollensdag). Sammanlagt erbjuder denna aktivitet 12 stycken tillfällen. 

 

Verksamheten bedrivs på lördagar på förmiddagen på Hamre IP.  Vi har bokat två timmar för att kunna köra två tycken grupper om underlag finns. En grupp kommer då att köra 09.30-10.30 och den andra gruppen 10.45-11.45 

 

Avgift
Avgiften är 700 kr och då ingår medlemsavgift och försäkringar. 

 

Anmälan
Anmälan sker genom att maila lars.kjellstrand@skiljebosk.nu och där efter invänta om man får plats i bollkul. Vid anmälan uppge ditt barns namn och hela personnummer.

Coerver Extra fredagar
2024-02-23 10:00
 
ArosCupen har redan över 500 lag anmälda
2024-02-22 10:55

Datumet ArosCupen spelas är den 14-17 juni. Intresset är enormt vilket är väldigt roligt. Se till och notera datumet i din kalender som SSK:are. Då hjälps vi åt och skapar Sveriges 4-5 största fotbollsfest i Sverige. Helt otroligt att så många lag redan bokat in sig och det ser ut och gå mot rekord. Ni som bor i Västerås och har kontakter med andra vuxna som har barn som spelar eller andra ledare som ni tror har intresse av att spela ArosCupen meddela dem att de behöver inom en ganska snar framtid anmäla sig.. Annars är risken stor att man kommer hamna på kö-lista.

 

www.aroscupen.se 

Hur mår din idrottskompis?
2024-02-18 10:40

En kväll om Idrott och psykisk hälsa

 

Undersökningar visar att många ungdomar mår dåligt och drabbas av olika psykiska
besvär. Idrott och fysisk aktivitet har en positiv påverkan på det fysiska och psykiska
välmåendet men även idrottare drabbas av psykiska besvär. I samverkan med Region
Västmanland bjuder vi in till en föreläsning med idrottspsykolog Göran Kenttä.

 

Under kvällen får vi veta mer om idrotten positiva effekter på den psykiska hälsan, vilka
utmaningar som finns inom idrotten, vad du som ledare kan vara uppmärksam på och hur vi kan agera om vi misstänker att någon i vår närhet mår dåligt.

 

Kvällens föreläsare
Göran Kenttä forskar och undervisar i idrottspsykologi vid Gymnastik och idrotthögskolan

 

Målgrupp:

 

Idrottsledare, föräldrar & aktiva (15år och äldre).

 

Datum, tid och plats

 

Onsdagen den 6 mars
Klockan: 18:00 20:00
Plats: Culturen Västerås (Sintervägen 6, Västerås)

 

Anmäld dig senast här den 26/2

 

Varmt Välkommen

Klubbhuset uppfräschat och står nu klart!
2024-02-16 08:35

Det har hänt grejer i Klubbhuset under januari och februari. Det har målats om och fräschats upp med färg och möbler. Vi är väldigt tacksamma för att alla har visat stor förståelse för detta under denna tid vi "blockat" huset. Nu hoppas vi på stort nyttjande av Klubbhuset framöver och tillsammans ser vi till att sköta om vårat gemensamma utrymme på bästa sätt.

 

FORZZA SSK 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Följ oss
Våra samarbetspartners