Anmälan till Bollkul barn födda 2020
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb

Välkommen till Skiljebo SK!

Vad kul att du är intresserad av att börja i Skiljebo SK. Idag erbjuder föreningen både fotboll och innebandy och har drygt 1200 aktiva barn och ungdomar.

Informationen nedan är till föräldrar/spelare som inte tillhör Skiljebo SK idag men som är intresserad av och börja i befintlig verksamhet som redan är uppstartad.

Så här gör du om du är intresserad av och börja i Skiljebo SK.

1. Ta kontakt med ledarna för den aktuella verksamheten du är intresserad av på telefon eller mail (du hittar detta under våra lag/tränare) och undersök om den aktuella verksamheten kan ta emot er. Skiljebo SK vill alltså inte att man bara dyker upp på en träning.

2. Om den aktuella verksamheten kan ta emot er kommer ni av ledarna att bli tilldelad en länk som gör efter att ni fyllt i alla uppgifter blir tillagda till aktuell grupp och verksamhet. 

3. Efter ni har gjort det ovanstående och fått en bekräftelse är det bara börja träna. 

Född 2019 och intresserad av att börja spela fotboll i Skiljebo SK

Om man är intresserad av att vara med i Skiljebo SK:s grupp/lag för tjejer eller pojkar födda 2019 ska man maila namn på sitt barn till: lars.kjellstrand@skiljebosk.nu

Innan verksamheten kan komma igång är det ett föräldramöte. Mötet är planerat 11 april på Hamre kansli. Under föräldramötet kommer klubben och ge information om klubbens verksamhet och vad som krävs för att verksamheten ska komma igång. Barn har som har föräldrar som kan tänka sig vara ledare (föreningen har idag närmare 238 st ideella ledare i föreningen) prioriteras då det är en förutsättning för att verksamheten ska komma igång. Om du kan tänka dig vara ledare, skriv det i mailet.

Född 2019 och intresserad av att börja spela innebandy i Skiljebo SK

Om man är intresserad av att vara med i Skiljebo SK:s grupp/lag för tjejer eller pojkar födda 2019 ska man maila namn på sitt barn till: lars.kjellstrand@skiljebosk.nu

Om ni behöver hjälp med någon kontakt eller har frågor går det bra och ta kontakt med Skiljebo SK kansli på telefon 021-800901 eller info@skiljebosk.nu


 
Följ oss
Våra samarbetspartners