Anmälan till Bollkul barn födda 2020
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skiljebo Sportklubb

Bokning av klubbhuset

Föreningen har en digital kalender som föreningen i fortsättningen kommer tillämpa för all bokning av Klubbhuset, grillar och 3 mot 3 näten. Detta underlättar för alla i sina planeringar med ledarmöten, föräldramöten, poolspel mm.

Hur bokar man upp tid i den digitala kalendern?

 

Man börjar med och maila lars.kjellstrand@skiljebosk.nu och begär åtkomst till den digitala kalendern. Lars kommer efter detta bjuda in er till den digitala kalendern där ni kommer få ett mail och som ni sedan följer. OBS! För att kunna boka i "Skiljebo kalendern" behöver man först skapa ett konto själv på kalender.se för att sedan kunna boka i den digitala kalender för "SSK kalendern".


När ni tittat igenom kalendern och hittat en ledig tid bokar ni genom att trycka på datumet. När ni bokar så skriv så utförligt som möjligt vad ni ska göra samt om ni behöver hela klubbhuset eller bara styrelserummet. Ska ni boka "bara" grillarna skriver ni det och är ni "bara" intresserad av och boka 3 mot 3 näten skriver ni det. Ju bättre information vi kan lämna här till varandra desto bättre för alla. Glöm inte heller och skriva starttid och sluttid för era möten eller tider ni tänker boka grillarna eller 3 mot 3 näten.

OBS! Till varje bokning ni gör ska också en ansvarig person stå med namn och telefonnummer


Hur kommer man till den digitala kalendern? Gå in på länken nedan.

 

Bokning klubbhuset/Grillar och 3 mot 3 näten

 

 

 
Följ oss
Våra samarbetspartners